StoryEditorOCM
ŽupanijaJavija se Stipe

Vodički dogradonačelnik o zagađenju vode u svom mistu koje je uzburkalo i strane i domaće: Nisam ni investitor, niti izvođač radova u dijelu koji se odnosi na bušenje!

29. srpnja 2017. - 12:54

Na slučaj zagađenja vodovodne mreže u Prvićkoj ulici u Vodicama očitovao se i Stipe Bosotin, zamjenik gradonačelnice Vodica držeći da su u javnost prodrle mnoge neistine te da je ostala zakinuta za potpunu, istinitu i vjerodostojnu informaciju.

- Na spornoj nekretnini na adresi Prvićka 10. u Vodicama nemam nikakvih stvarno-pravnih ovlaštenja, niti sam na istoj ikada nastupao u svojstvu investitora. Činjenica je kako je trgovačko društvo Vodice Invest d.o.o. Vodice, čiji sam jedini član, nastupalo kao ugovorni izvođač radova i to grubih građevinskih radova sukladno odredbama Ugovora o glavnom izvoditelju građevinskih radova od dana 26.03.2016. godine.

Nadalje, ja osobno, a ni trgovačko društvo Vodice Invest d.o.o. Vodice niti je sudjelovalo, a niti je na bilo koji drugi direktan ili indirektan način involvirano u postupak bilo kakvog priključivanja predmetne nekretnine na vodovodnu mrežu, a poglavito nije sudjelovalo u izradi sporne bušotine koja za vrijeme izvođena grubih građevinskih radova nije niti egzistirala- ističe Bosotin.

Dodaje također kako ga se u pojedinim medijima prikazalo kao ilegalnog potrošača i zagađivača vode, te odgovornu osobu, a prava istina je, poručio je, da nije ni investitor, niti izvođač radova u dijelu koji se odnosi na bušenje.
 

16. travanj 2024 09:05