StoryEditorOCM
ŽupanijaSjećanje na Dragana

U vodičkom Balunu podignut Ergićev dres u kojem je odigrao posljednju utakmicu

Piše Izvor Infovodice
29. siječnja 2017. - 12:40

Prošlo je mjesec dana od iznenadne smrti Dragana Ergića koja ga je zadesila za vrijeme igranja malonogometne utakmice na vodičkom "Turniru generacija". Tim povodom, a i zbog potrebe mnogih koji su ga poznavali da mu još jednom odaju priznanje i izreknu hvala, u subotu je održano nekoliko događaja pod zajedničkim nazivom "Sjećanje na Dragana".



Prvo je u Draganovim rodnim Gaćelezima položeno cvijeće na njegov grob, zatim je u sportskoj dvorani „Balun" podignut dres u kojoj je igrao svoju posljednju utakmicu i na koncu je u Gradskoj knjižnici Vodice održano druženje uz projekciju fotografija na kojima je Dragan sa svojim prijateljima sportašima.



U atmosferi koja je bila izuzetno emotivna, Dragana su se u ime organizatora ovih događanja, a to su prijatelji iz Kluba DDK Vodice, NK „Vodice", RK „Olimpija" i MNK „Heroji 2007.", prisjetili Sanja Radin-Mačukat, Šime Bilan i Vinko Poljičak.



Njegovoj obitelji, supruzi Boženi i djeci, uručene su dvije zahvalnice (u ime Kluba DDK čiji je dugogodišnji član bio i vodičkih sportskih klubova) i veliki dres sa amblemima triju klubova sa kojima je bio neraskidivo povezan, a u spomen na Dragana u zrak su puštani lampioni.

26. travanj 2024 11:39