StoryEditorOCM
ŽupanijaLokalni izbori 2021.

U Pirovcu se predstavila nezavisna kandidatkinja za načelnicu Vlasta Krpetić Meić i nositelj liste za Općinsko vijeće Goran Mladenović

Piše Šibenski.hr
8. svibnja 2021. - 15:48
Nezavisnu kandidatkinju za načelnicu Pirovca Vlastu Krpetić Meić podržala je i Iris Ukić Kotarac te Sanja Radin Maćukat

Nezavisna kandidatkinja za načelnicu Općine Pirovac Vlasta Krpetić Meić i Goran Mladenović kao nositelj nezavisne liste za Općinsko vijeće predstavili su mještanima sebe, svoju listu i svoj program.

Vlasta Krpetić Meić kandidatkinja za načelnicu ima bogato radno iskustvo: radila je u Hrvatskom saboru, a trenutno radi kao asistentica zastupniku u Europskom parlamentu Ivanu Viliboru Sinčiću. Rođena je 1977. u Šibeniku, diplomirala u Split, magistrirala u Njemačkoj na Pravnom fakultete Europsko i međunarodno pravo, tečno govori engleski i njemački i majka je 20-godišnje djevojke.

Nada se da će Pirovčani prepoznati njene kvalitete i dati joj priliku.

Ovom prilikom istaknula je: „Potječem iz obitelji čiji su se članovi uvijek zalagali za boljitak i napredak mjesta. Moj djed i otac su bili među prvima koji su doprinijeli razvoju Pirovca (uvođenje, struje, vode, telefona). To su bili ljudi kojima nije na prvom mjestu bio osobni probitak i privatni interesi nego boljitak njihovog Pirovca. U našu obiteljsku kuću su iz Slovenije došli i prvi turisti još prije 2. svjetskog rata kada je tako nešto bilo nezamislivo i u većim sredinama. Moj djed je ugostio mnoge poznate ličnosti šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog stoljeća, kao što su Marko Novosel, Drago Diklić, Boris Dvornik i mnogi drugi, što je doprinijelo popularizaciji Pirovca i njegovoj pretvorbi od malog sela u turističko središte.

Moj tata Frane Krpetić i Mile Žiža Livaić djed od Gorana Mladenovića su godinama radili kao turistički djelatnici, razvili moderan turizam u Pirovcu i utrli put mnogim generacijama nakon njih, pa nije čudo da smo se ja i Goran spojili na izborima i želimo nastaviti njihov put.Sa svojim radnim iskustvom, znanjem kao i s ljubavlju za svoje mjesto mogu i hoću učiniti puno.“

Goran Mladenović, rođen je u Šibeniku 1981. godine.

Svoje dvadesetogodišnje radno iskustvo stekao je u privatnom sektoru.

Od 2013.g. je vlasnik tvrtke Pametan rast. Tvrtka specijalizirana za izradu i provedbu strategija, investicijskih studija i poslovnih planova, te za svoje klijente privlačila kapital raznih poslovnih banaka, HBOR-a, HAMAG-a, EU fondova i privatnih investitora, a s godinama proširila paletu svojih usluga na savjetovanje u poslovnom upravljanju.Fokus Goranovog rada je na vođenju projekata izrade i provedbe investicijskih studija, kataloga investicijskih projekata, prezentacija za investitore, na vođenju pregovora za ključne kupce tvrtke, te na procjeni usklađenosti menadžerskog i drugog kadra u brzorastućim tvrtkama s ciljanom organizacijskom kulturom. Od 2017. godine je i coach za održivi brzi rast na EU projektu Fit4BusinessGrowth financiranom od strane Europske komisije.

Ovom prilikom su predstavili i svoj program i projekte, kao što su zdravstveni turizam na bazi peloida, ljekoviti blato u uvali Makirina, problem stare jezgre koja je zapuštena i u kojoj kanalizacija predstavlja veliki problem, koji se treba hitno riješiti a, koja bi njima bila idealna je za male trgovine, radnje i suvenirnice, koje bi joj vratile sjaj i poboljšale turističku ponudu Pirovca. Također imaju u planu okrupnjavanje i raščišćavanje zemljišta po ubrzanom postupku i proglašenje agroturističke zone te razvoj agroturizma na području Putičanja i Kašića.

Podržao ih je i Sipe Petrina, a ovom prilikom podršku su im iskazali svojim prisustvom Iris Ukić Kotarac, kandidatkinja za dožupanicu Šibensko-kninske županij,  Sanja Radin Mačukat, kandidatkinja za gradonačelnicu Vodica i Marko Petkovic kandidat za zamjenika gradonačelnika Šibenika Ive Glavaša sa Nezavisne lista Stipe Petrine.

 
 
 
01. svibanj 2024 23:50