StoryEditor
Županijanadzor prometa

U noći sa subote na nedjelju šibenska policija provodi veliku akciju: Mladi i alkoholizirani vozači bit će pod povećalom

Piše Šibenski.hr
20. svibnja 2022. - 09:41

U noći s 21. na 22. svibnja, odnosno sa subote na nedjelju, između 23 i 5 sati na području Policijske uprave šibensko-kninske provoditi će se ciljana preventivno represivna akcija usmjerena na suzbijanju prekršaja alkoholiziranih i mladih vozača, javili su iz šibenske policije:

- Pri provođenju ove akcije, osim ovih prekršaja, posebna pozornost će se usmjeriti i na recidiviste u prometu, prije svega upravljanje prije stjecanja prava na samostalno upravljanje motornim vozilima, upravljanje vozilima za vrijeme trajanja zabrane upravljanja, istek važnosti prometne dozvole, upravljanje neregistriranim i tehnički neispravnim vozilima.

Tijekom akcije u nadzor prometa će biti uključen maksimalni broj policijskih službenika, kao i svi raspoloživi uređaji i oprema koja se koristi u nadzoru i kontroli prometa. Policijski službenici će vozače nadzirati na lokacijama koje se statistički, ali i iskustveno pokazuju kao ugrožene u pogledu počinjenja prometnih prekršaja i prometnih nesreća zbog vožnje pod utjecajem alkohola i prometnih nesreća koje su uzrokovali mladi vozači- kazao je Šime Pavić, glasnogovornik Policijske uprave šibensko- kninske.

27. lipanj 2022 03:39