StoryEditorOCM
ŽupanijaAluflexpack Grupa

Tvrtka koja posluje i u Drnišu već drugi put ove godine povećala plaće svojim djelatnicima

Piše Šibenski.hr
17. listopada 2022. - 12:18

Aluflexpack Grupa, vodeći europski proizvođač premium fleksibilne ambalaže i barijernih rješenja, nastavlja pružati podršku svojim zaposlenicima tako što je u svojim pogonima u Hrvatskoj (Aluflexpack Novi d.o.o. i Omial Novi d.o.o.) povećala plaće za minimalno 11 posto bruto. Zbog ekonomske situacije uzrokovane trenutnom inflacijom, samo u 2022. godini kompanija je u dva navrata povećavala plaće zaposlenicima – prvi put u siječnju, a drugi put u rujnu 2022. godine. Ovo povećanje rezultat je iznimnog truda i rada svih zaposlenika Aluflexpacka te im se, i na ovakav način, želi pokazati kako se prepoznaje važnost njihove uloge u uspješnim rezultatima kompanije.

Ovom odlukom Aluflexpack spada u sam vrh kompanija koje su u Hrvatskoj unatrag godinu dana najviše podigle plaće svojim djelatnicima. Aluflexpack se ponosi dugogodišnjom podrškom projektima u zajednici koja okružuje pogone u Omišu, Zadru, Umagu i Drnišu. Posebnu važnost pridaje se projektima koji doprinose razvoju te očuvanju lokalne kulture i baštine, zaštiti okoliša ili su usmjereni ka suradnji s djecom i mladima.

image
Niksa Stipanicev/Cropix

„Vjerujemo kako je Aluflexpack Grupa uistinu Izvrsno mjesto za rad. Pokretanjem istoimenog internog projekta kontinuirano ulažemo u poboljšanje zadovoljstva zaposlenika, njihovih radnih uvjeta te jačanje naše interne kulture“, kaže Antonio Stojanov, član Uprave Aluflexpack Novi d.o.o.

Novootvoreni pogoni, otvaranje radnih mjesta, kao i ulaganje u najmodernije strojeve olakšat će djelatnicima svakodnevni rad, a kompaniji osigurati da bude u samome vrhu industrije. Iako kompanija kontinuirano napreduje, generalnom uspjehu svjedoči 40. obljetnica postojanja koja se obilježava upravo ove godine.

image
Niksa Stipanicev/Cropix
27. travanj 2024 16:30