StoryEditorOCM
Županijaatraktivno radno mjesto

Tko će naslijediti Željanu Šikić na čelu županijske Turističke zajednice? U igri je šest imena...

Piše Šibenski.hr
27. travnja 2022. - 12:40
Tko će naslijediti Željanu Šikić na mjestu direktora TZ Šibensko-kninske županijeNikolina Vukovic Stipanicev/Cropix

U srijedu je održana sjednica Turističkog vijeća Turističke zajednice Šibensko- kninske na kojoj su otvorene prijave kandidata za mjesto direktora Ureda županijske Turističke zajednice.

Podsjetimo, riječ je o ponovljenom natječaju za atraktivno radno mjesto koje je ostalo upražnjeno nakon isteka drugog mandata dosadašnje direktorice Željane Šikić.

Kako je kazao šibensko-kninski župan Marko Jelić, na ponovljeni natječaj stiglo je devet prijava, od kojih su tri odbačene kao nepotpune.

Zbog zakona o zaštiti osobnih podataka župan nije smio otkrivati koji kandidati su ušli u uži izbor. Međutim, neslužbeno se doznaje kako se radi o manje- više istim imenima koji su bili u igri i na prethodnom natječaju.

To su Sanja Jurišić, novinarka Nove TV, Krešimir Šakić, nekadašnji ravnatelj NP 'Krka' i direktor ugaslog šibenskog TEF-a, zatim aktualna direktorica drniškog TZ-a Ivana Menđušić, potom Jelena Obratov, koja je javnosti najpoznatija kao HDZ-ova vijećnica u Tisnom te Karmenka Jelčić Ivanošić, profesorica engleskog i njemačkog jezika.

Prema riječima župana Jelića svih šest kandidata u idućih nekoliko dana obavit će razgovore s članovima Turističkog vijeća.

Novi direktor županijske Turističke zajednice trebao bi biti izabran najkasnije do 30. lipnja.

25. travanj 2024 08:18