StoryEditorOCM
ŽupanijaLOVAČKI BAL

Te su večeri svi zečevi u županiji mirno spavali; Jer svi su lovci, zajedno sa suprugama, više od 400 njih, bili na lovačkom balu

29. ožujka 2018. - 10:35

Te su večeri svi zečevi u županiji mirno spavali. Jer svi su lovci, zajedno sa suprugama, više od 400 njih, bili na lovačkom balu u restoranu "Atrium" na Lozovcu.

Vlasnik restorana Davor Gulin, i sam strastveni lovac, te je večeri s kolegama, obučen u svečano lovačko odijelo, proslavljao svečani završetak lovne sezone. Nakon svake sezone lovcima je sala sve tješnja, što znači da ih je iz godine u godinu sve više, ponosno je primijetio Nediljko Dujić, predsjednik Lovačkog saveza Šibensko-kninske županije. I da lovačkoj asocijaciji ide sve bolje jer im je Županija, kako su se pohvalili, produžila zakup lovišta na idućih deset godina.

Da se lovci i Županija vole javno, potvrdio je i župan Goran Pauk, koji se te večeri pojavio na lovačkom balu sa suprugom. Bio je tu u ime grada Šibenika donačelnik Paško Rakić, u ime Vodica gradonačelnica Nelka Tomić, gradonačelnik Knina Marko Jelić, i sam strastveni lovac, pa načelnik PU Ivica Kostanić, također sa suprugama, načelnik općine Bilica Josip Ćaleta Car, bio je tu i tajnik Hrvatskog lovačkog saveza Ivica Budor... Uostalom, tko smije odbiti kad u istoj osobi na bal zove i predsjednik Lovačkog saveza županije i predsjednik Županijskog odbora HDZ-a?! Smije svak, samo nije pametno! – rekao bi stari svit.

A da večer, osim dobre zabave, plesa i glazbe u režiji odlične grupe "Dišpet" te dobrog ića i pića, a – čemu kriti – i ugodne konferanse koju je suvereno vodio naš kolega Dražen Žura, zaista bude nezaboravna i ostane lovcima u "dugom sjećanju i dragoj uspomeni", pobrinula se i bogata lutrija. Bilo je tu lovačkih jakni, remenja, futrola za oružje, antistresnih masaža, manikura i pedikura... Ali ipak, glavni je zgoditak bio lovački karabin Browning, kalibra 30 – 06, koji je osvojio šibenski lovac Miljenko Krička Krike.

19. travanj 2024 11:18