StoryEditorOCM
ŽupanijaSnježne nevolje

Sve ceste na šibenskom području su prohodne; probleme stvaraju vozači s lošom opremom

Piše Šibenski.hr
26. veljače 2018. - 17:54

Premda snijeg od jutra pada na šibenskom području, policija je zabilježila samo jednu prometnu nesreću s materijalnom štetom i to oko podneva kod benzinske crpke u Staroj kavi.

- Također, problema je bilo i kod tunela Dumbočica gdje je oko 13 sati kamion stao na cesti. Zbog toga je dionica između Šibenika i Dubrave bila zatvoren oko 20 minuta- izvijestila je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave Šibensko- kninske.

Inače, prema informacijama koje smo dobili od šibenskih cestara sve prometnice na našem području su prohodne. Doduše, ceste se tretiraju po prioritetima. Cestari ističu kako su imali nekoliko dojava da su autobusi i kamioni zastali u snijegu. Za takve situacije u pravilu je kriva loša oprema.

Na drniškom području sve službe su na terenu, a najveći problem predstavlja niska temperatura od minus 5 stupnjeva Celzijevih zbog čega sol kojom se posipaju ceste sve slabije djeluje.

Zanimljivo, na kninskom području cestari gotovo da nisu imali posla, budući da se tamo snijeg nije hvatao za prometnice.

18. travanj 2024 14:51