StoryEditorOCM
ŽupanijaVODIČKA MANIFESTACIJA

Stiglo preko 200 uzoraka ulja za ocjenjivanje! Zbog korone se još ne zna kako će se održati ‘Dani mladog maslinovog ulja u Dalmaciji‘

Piše Katarina Rudan
20. studenog 2021. - 16:52

U ponedjeljak je bio zadnji dan za dostavu uzoraka maslinovog ulja za sudjelovanje u natjecanju na 11. Međunarodnoj manifestaciji "Dani mladog maslinovog ulja u Dalmaciji", izvijestili su organizatori manifestacije, Udruga dalmatinskih uljara.

- Pristiglo je preko 200 uzoraka, te se ovim putem želim zahvaliti svima koji su i ove godine odabrali našu manifestaciju. Pratimo mjere vezano za Covid, te se nadamo da ćemo u prosincu biti u mogućnosti barem za laureate manifestacije održati dodjelu nagrada u Vodicama. U drugom tjednu prosinca ćemo reći više informacija o održavanju manifestacije - poručio je Damir Buntić, tajnik Udruge dalmatinskih uljara. Naime, manifestacija „Dani mladog maslinovog ulja u Dalmaciji“ tradicionalne se održavaju u prosincu u vodičkom hotelu Olympia.

Podsjetimo, prošle godine nije održana zbog epidemiološke situacije sa širenjem epidemije koronavirusa i mjerama koje su bile na snazi. Ovogodišnji susret maslinara i uljara planiran je i najavljen za 11. prosinca, a da li će tada epidemiološka situacija biti bolja nego trenutna te dozvoliti održavanje manifestacije, ostaje da se vidi.

26. travanj 2024 21:51