StoryEditorOCM
ŽupanijaImenovan dosadašnji zamjenik

Šibensko- kninska policija dobila novog načelnika; Evo tko nasljeđuje Ivicu Kostanića

Piše Šibenski.hr, Božana Sviličić/SD
21. rujna 2022. - 12:23

Sandro Santini, novi je načelnik Policijske uprave Šibensko- kninske, doznaje portal Zadarski.hr

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović s današnjim je danom nakon provedenih internih natječaja imenovao devet novih načelnika policijskih uprava, dok je za pet uprava postupak djelomično obustavljen.

Za načelnika Policijske uprave zadarske ponovno je na radzodblje od pet godina izabran Anton Dražina. Načelnik policijske uprave Šibensko – kninske je Sandro Santini, a Marko Rašić izabran je za šefa Policijske uprave zagrebačke.

Ivan Sokač novi je načelnik Policijske uprave međimurske, a Luka Pešut policijske uprave Sisačko- moslovačke. Jakob Bukvić izabran je za načelnika PU Bjelovarsko-bilogorske, a Predrag Benčić za šefa Policijske uprave Varaždinske. Ladislav Bece izabran je za šefa PU osječko-baranjske, a Alen Kalabot za načelnika Policijske uprave Istarske.

Inače, Sandro Santini bio je dugogodišnji zamjenik dosadašnjeg načelnika šibensko-kninske policije Ivice Kostanića. Kako smo ranije pisali, Kostanić se nije javio na novi natječaj za načelnika budući da uskoro odlazi u mirovinu.

Napomenimo kako je prije policijske karijere, Sanitni imao vrlo zapaženu sportsku karijeru. Podsjetimo, Santini je bio jedan od najboljih vaterpolista Solarisa u generaciji u kojoj je, među ostalima, igrao i Perica Bukić.

24. travanj 2024 23:14