StoryEditorOCM
ŽupanijaPet domaćih favorita:

Šibenski izlagači uspješni na 16. Mediteranskom sajmu u Dubrovniku - zadovoljni su prodajom proizvoda i ostvarenim kontaktima

Piše Šibenski.hr
20. ožujka 2019. - 17:30

Na 16. Mediteranskom sajmu zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva održanom ovih dana u hotelu Tirena na Babinom kuku u Dubrovniku, svoje su proizvode predstavili i izlagači iz Šibensko-kninske županije. Pet se šibenskih izlagača, predstavnika tvrtki BEL-CRO Trade d.o.o., Nira d.o.o., Porcus d.o.o., Obrta Sapunoteka i OPG-a Šime Mijatović, zadovoljno vratilo sa manifestacije.

Sudjelovanje i predstavljanje na vrijednom međunarodnom Sajmu omogućile su im Šibensko-kninska županija i HGK - Županijska komora Šibenik osiguranjem plaćenog izložbenog prostora te tako pridonijeli promociji domaćih proizvoda. Posjetitelji manifestacije mogli su uživati u raznim suhomesnatim proizvodima ovdašnjih izlagača poput pršuta, pancete, pečenice, suhog vrata..., ali i kupiti sapun od maslinova ulja ili neki od preparata prirodne kozmetike od hladno prešanih i eteričnih ulja. 

Dubrovački sajam, inače,  svake godine bilježi izuzetno dobru posjećenost, a šibenski su izlagači i ove godine postigli znatan uspjeh u prodaji svojih proizvoda i u ostvarenim poslovnim kontaktima, priopćeno je iz HGK-Županijske komore Šibenik.  Predsjedniku ŽK Šibenik Ivanu Soži koji ih je posjetio na Sajmu posebno su istaknuli zadovoljstvo dobrom organizacijom nastupa te su spremni uključiti se u izlaganje i slijedeće godine. U zabavnom dijelu programa, pak, nastupio je Ansambl Bonaca.

16. lipanj 2024 21:50