StoryEditorOCM
Županijanadzor prometa

Šibenska policija traži savjete građana za veliku akciju, donosimo sve detalje

Piše Šibenski.hr
3. travnja 2024. - 08:17

Policijska uprava šibensko-kninska provodi akciju 24-satnog nadzora brzine kretanja vozila na odabranim lokacijama u prometu.

Na području Policijske uprave šibensko-kninske 24-satni nadzor bit će proveden 19. travnja 2024. godine u vremenu od 0 do 24 sata. Za provođenje nadzora odrediti će se veći broj promjenjivih lokacija na kojima će se rasporediti policijski službenici koristeći sve raspoložive uređaje za nadzor brzine.

U odabir lokacija mogu se uključiti i sami građani sa svojim prijedlozima, koji će se uzeti u obzir imajući u vidu prije svega specifičnost i mogućnosti provođenja nadzora brzine na predloženim lokacijama.

Do petka, 12.  travnja 2024. godine građani mogu predlagati lokacije na području Policijske uprave šibensko-kninske, a za koje smatraju da je potrebno nadzirati brzinu prometa. Svoje prijedloge s naznakom ‘Prijedlog lokacije nadzora brzine’,  građani mogu dostaviti elektroničkom poštom, na mail adresu Policijske uprave šibensko-kninske:sibensko-kninska@policija.hr.

Svi pristigli prijedlozi građana će se analizirati, nakon čega će biti izabrane lokacije pogodne 24-satnu akciju nadzora brzine kretanja vozila.

U cilju veće sigurnosti prometa, policija i dalje poziva na pojačan oprez uz dosljedno poštivanje prometnih pravila i propisa.

30. travanj 2024 21:55