StoryEditorOCM
ŽupanijaDalmatinske PR-ovke

Senka Bilać izabrana za tajnicu Dalmatinske podružnice Hrvatske udruge za odnose s javnošću

Piše Šibenski hr.
16. listopada 2020. - 09:21
Sibenik, 280319. Glasnogovornica zupana Sibensko-kninske zupanije Senka Bilac.Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix

Senka Bilać, pročelnica Ureda župana, izabrana je za tajnicu Dalmatinske podružnice Hrvatske udruge za odnose s javnošću. Pročelnica ureda Župana Šibensko-kninske županije u javnom je sektoru dvadesetak godina, organizatorica je brojnih tribina, okruglih stolova, radionica, predavačica Škole protokola i voditeljica Radne skupine za odnose s javnošću Hrvatske zajednice županija koja okuplja sve stručnjake za odnose s javnošću regionalne samouprave.

U vodstvo Udruge, uz Bilać, izabrane su Ermina Duraj, Melita Pavlek i Vlatka Vučić Marasović, a četiri  županijske stručnjakinje za odnose s javnošću povezuju godine poznanstva, ali i jedna ključna stvar – želja da se osvijesti važnost struke odnosa s javnošću u javnom sektoru.

–Uspjeh, prije svega, leži u međusobnoj suradnji, uvažavanju i poticanju i sretna sam što mogu reći da upravo to dijelim sa svojim kolegama. Vjerujem da je došlo vrijeme kada se valorizira vrijednost naše struke. Odnosi s javnošću više nisu luksuz privatnog sektora, oni su potreba i kanal dvosmjerne komunikacije, zato o njima treba progresivno razmišljati – izjavila je Senka Bilać.

27. travanj 2024 06:17