StoryEditor
ŽupanijaIz Županijskog stožera CZ

Od korone umro Murteranin (64) koji je bio na respiratoru u KBC Split; sedmi dan za redom bez novooboljelih od COVID-19

Piše Branimir Periša
20. svibnja 2020. - 13:25
Split, 25032020 Izdavanje propusnica za kretanje po gradskim kotarevima. Na fotografiji: Zoran Perkovic i Mario Ercegovic ispred zatvorenih vrata gradskog kotara Kocunar.Bozidar Vukicevic/Cropix

Danas nema novooboljelih osoba od COVID-19, tako da je broj oboljelih u našoj županiji i dalje 91, a oporavilo se 79 pacijenata. U KBC Split je 18. svibnja preminuo pacijent koji je početkom travnja zaražen na otoku Murteru. Riječ je o muškoj osobi staroj 64. godine koji se liječio u KBC Split i bio je na respiratoru. U našoj županiji ovoj je četvrti slučaj sa smrtnim ishodom osoba zaraženih koronavirusom. Dosadašnji rezultati briseva iz Doma za starije i nemoćne osobe „Cvjetni dom“ Šibenik su negativni, a očekuju se još 13 rezultata.
Na Odjelu infektologije šibenske bolnice hospitaliziran je jedan pacijent pozitivan na koronavirus i nije na respiratoru. Dva pacijenta s našeg područja i dalje se liječe u KBC Split. Pod mjerama zdravstvenog nadzora je 69 osoba i svi su kontakt s COVID-19 pozitivnim osobama. Do danas je u Šibensko-kninskoj županiji uzeto 2243 uzoraka.
U protekla 24 sata na području Policijske uprave šibensko-kninske nije zaprimljena ni jedna dojava o kršenju mjera samoizolacije.
Sve informacije vezane uz koronavirus možete pratiti na jedinstvenoj web stranici www.koronavirus.hr

#ŽUPANIJSKI STOŽER CZ, SEDMI DAN BEZ NOVOOBOLJELIH

Izdvojeno

03. lipanj 2020 18:40