StoryEditorOCM
ŽupanijaŠiroka koalicija

SDP podržao nestranačkog kandidata Marka Udovičića za gradonačelnika Vodica

Piše Šibenski.hr
27. travnja 2017. - 12:21

Gradski odbor SDP-a Vodica odlučio je podržati nestranačkog kandidata Marka Udovičića za gradonačelnika Vodica, a kandidatkinja za njegovu zamjenicu bit će SDP-ovka Sunčica Grubelić.

‘Ovom odlukom šaljemo snažnu poruku svim nezadovoljnim građanima Vodica da smo spremni otvoriti vrata suradnje, da bi zajedno bez podjela, Vodice učinili boljim mjestom za život. Koalicija ovime želi podsjetiti sve građane Vodica da smo jedine stranke koje nikad u Vodicama nisu izdala one koji su nam dali glas, te smo principijelno štitili mišljenje onih koji nisu zadovoljni stanjem i smjerom kojim idemo, a časno smo svih ovih godina bili jedina, iskrena oporba u Vodicama’, poručili su iz vodičkog SDP-a.

Naveli su i da kandidaturu Udovičića i Grubelić podržava članstvo HNS-a, pa iz SDP-a pozivaju i ostale oporbene stranke, da se pridruže u zajedničkom sastavljanju pobjedničke liste za Gradsko vijeće, koju će predvoditi predloženi budući prvi čelnici našeg Grada, te zaključuju da će to će biti ‘jedina lista istinskih promjena’.

 

04. svibanj 2024 17:04