StoryEditorOCM
ŽupanijaOd utorka opet otvoren

Sanitarna inspekcija u ponedjeljak pregledala bazen u Crnici - sve je OK

20. veljače 2017. - 16:13

Bazen u Crnici, od utorka 21. veljače opet će biti otvoren za sve korisnike. Kako je izvijestio Andrija Španja, ravnatelj javne ustanove "Športski objekti Šibenik" koja vodi brigu o bazenu u Crnici, Sanitarna inspekcija obavila je u ponedjeljak pregled zatvorenog bazena:

- Oni su utvrdili da su uklonjeni svi razlozi zbog kojih je došlo do zatvaranja bazena prošlog tjedna i da se on ponovno može dati na korištenje-kazao je Španja.

Što je točno uzrokovalo pojavu prašine koja je prekrila bazen i zbog koje su korisnici počeli osjećati zdravstvene tegobe u vidu kašlja i problema s disanjem znat će se nakon što iz zagrebačkog centra "Ivan Vučetić" stignu rezultati analize.

Međutim, proteklih nekoliko dana na bazenu su izmijenjeni filtri u klimatizacijskim komorama, tribine i balkon su temeljito očišćeni, provedeno je i čišćenje cijelog klimatizacijsko- ventilacijskog sustava. Također, dezinficirani su bazen i sav klimatizacijsko-ventilacijski sustav. Izmijenjena je i voda u bazenu, premda ona najvjerojatnije nije bila razlog njegovog zatvaranja.

30. travanj 2024 16:29