StoryEditorOCM
Izbori 2021Predstavljanje

Robert Okadar, kandidat Domovinskog pokreta za gradonačelnika Knina: ‘Grad se treba okrenuti mikro poduzećima i stranim ulagačima‘

Piše Šibenski.hr
10. travnja 2021. - 20:05

Danas je svoju kandidaturu za gradonačelnika Knina na Kninskoj tvrđavi predstavio predsjednik Domovinskog pokreta Knin i potpredsjednik za mlade županijske organizacije DP-a Robert Okadar, bacc. ing. aedif., kao zajednički kandidat Domovinskog pokreta i Mosta uz potporu Nezavisne liste Loza, objavila je Okadarova stranka.

Okadarovoj kandidaturi prisustvovali su član predsjedništva stranke Nikola Grabovac, predsjednik Domovinskog pokreta Šibenik i kandidat za gradonačelnika Šibenika Mario Kovač te kandidati za župana i dožupanicu Ivica Ledenko i Višnja Gojanović. Robert je u svom govoru pozvao na suradnju sve mlade, marljive, sposobne i neiskvarene ljude te je obećao kako će danonoćno raditi za dobrobit svih žitelja grada Knina.

Osvrnuo se i na gradske probleme retencijskih laguna te uređaja za pročišćavanje voda s naglaskom da je voda suvremeno zlato. Isto tako je rekao da ima u planu stipendiranje svih redovnih studenta i izvrsnih učenika. Spomenuta je i zamisao o projekta punionice vode s reciklažnim postrojenjem za preradu plastike u ambalažu za  punionicu.

Naglašeno je kako se treba okrenuti mikro poduzećima i stranim investitorima te kao grad omogućiti nesmetan rad uz potporu u obliku oslobođenja prireza, komunalnih naknada te pronalaska adekvatnog gradskog posjeda za ulagače i domaće start-upove. 

Neke od izjava Roberta Okadara su : „Ne želim reći da sve što je učinjeno loše, niti mogu reći da je sve ispravno što je učinjeno, no mogu reći da može biti puno bolje.

„Odgovorno tvrdim da grad Knin sa svim svojim ljepotama i bogatstvima ima dovoljno za svačiju potrebu, ali ne i za nečiju pohlepu. 

Predstavljanje Roberta Okadara i govore Nikole Grabovca, Maria Kovača te Ivice Ledenka možete pogledati na https://fb.watch/4NwC7ngEDY/ . 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 15:44