StoryEditorOCM
ŽupanijaPoziv na nadmetanje

Rekonstruira se cesta između Drniša i Trbounja u dužini od 1800 metara; Bit će sanirana i vodovodna mreža u Ulici Petra Svačića

Piše Toni Veljača
13. listopada 2021. - 12:03

Županijska uprava za ceste Šibensko-kninske županije objavila je poziv na nadmetanje za rekonstrukciju županijske ceste ŽC 6055 na dionici Drniš – Trbounje. Osim rekonstrukcije ceste, predviđeni radovi će također obuhvatiti i sanaciju vodovoda u Ulici Petra Svačića u Drnišu, koja se nalazi na toj dionici.

Procijenjena vrijednost nabave s uključenim PDV-om iznosi blizu 5,7 milijuna kuna od čega se na rekonstrukciju dionice Drniš – Trbounje odnosi pet milijuna kuna, a na sanaciju vodovoda u Ulici Petra Svačića, 750.000 kuna.

- Dužina rekonstrukcije ceste je 1800 metara, a sama rekonstrukcija obuhvaća korekciju vertikalnih i horizontalnih elemenata ceste. Također, radovima će se obnoviti kolničke konstrukcije i odvodnje uključujući dijelom i izgradnju nogostupa, potvrdili su nam iz Županijske uprave za ceste.

- Radovi na sanaciji vodovoda u Ulici Petra Svačića obuhvaćat će zamjenu stare vodovodne instalacije u duljini od otprilike 350 metara. Rok za dostavu ponude je 28. listopada 2021, istaknuli su.

Napomenimo i da je ugovoreni rok za završetak radova 150 dana od dana uvođenja u posao. Detaljnije informacije o javnoj nabavi možete vidjeti na stranicama Elektroničkog oglasnika javne nabave RH na adresi https://eojn.nn.hr/Oglasnik/
 

26. travanj 2024 11:43