StoryEditorOCM
ŽupanijaLopovska posla

Provaljuju u ugostiteljske objekte, kradu cigarete, tehničku robu, a neki su se odvažili sasjeći i ukrasti pravu malu šumu!

Piše Šibenski.hr
10. travnja 2020. - 09:52

Ograničeno kretanje i preporuke da se ostaje kod kuće, nekima nisu prepreka da u djelo provedu svoje lopovske nakane. Evo, što se proteklih dana kralo u Šibensko-kninskoj županiji prema izvješću PU šibensko-kninske:

Između 12. ožujka i 9. travnja u Kistanjama je nepoznati počinitelj provalio u prostorije koje koristi udruga iz Ivoševaca i tvrtka iz Trogira i otuđio tehničku robu. Ukupna nastala šteta je procijenjena na nekoliko tisuća kuna.

U noći 8. na 9. travnja u Perkoviću je nepoznati počinitelj provalio u ugostiteljski objekt šibenske tvrtke, a potom i u aparat zagrebačke tvrtke iz kojeg je otuđio razne duhanske proizvode Ukupna nastala šteta će se naknadno utvrditi,

Između 6. i 9. travnja u Konjevratima, u dijelu Nacionalnog parka Krka, nepoznati počinitelj ispilio ije  na tlo oborio nekoliko desetaka stabla bora i nekoliko stabala jasena. Ukupna nastala šteta je procijenjena na nekoliko desetaka tisuća kuna.

26. travanj 2024 21:02