StoryEditor
ŽupanijaVikend u prirodi

Pripremite pohano i za samo 50 kuna uživajte cijeli dan na Slapovima Krke - mlađima od 18 ulaz besplatan

Piše K. G.
31. ožujka 2017. - 10:39

Javna ustanova „Nacionalni park Krka“ i ove godine organizira akciju Vikend u prirodi. Svake subote i nedjelje tijekom travnja individualni posjetitelji mogu posjetiti Nacionalni park „Krka“ po promotivnoj cijeni ulaznice od 50 kn u sklopu akcije Vikend u prirodi. Ulaz je besplatan za djecu do 18 godina u pratnji roditelja.
 
Akciji Vikend u prirodi pridružuju se i ugostiteljski objekti na Skradinskom buku i Roškome slapu ponudom menija po promotivnoj cijeni.
 
Radno vrijeme Nacionalnog parka „Krka“ je od 8 do 18 sati.
 
Svi sadržaji za posjetitelje su otvoreni i od 1. travnja dostupni su svi izleti brodom prema, Visovcu, Roškome slapu, manastiru Krka i srednjovjekovnim utvrdama Nečven i Trošenj.
 
Zbog radova na uređenju prometnice od Lozovca do Skradinskog buka prijevoz posjetitelja autobusom odvijat će se od četvrtka, 6. travnja 2017. do kada je pristup Skradinskom buku iz Lozovca moguć samo pješačkom stazom dužine 875 m. Nadalje, od četvrtka, 6. travnja, kreće i usluga prijevoza brodom na relaciji Skradin – Skradinski buk – Skradin. Do tada je posjet Parku iz Skradina moguć pješačkom i biciklističkom stazom u dužini od 3 500 m.

17. svibanj 2021 05:48