StoryEditorOCM
ŽupanijaPolicijsko izvješće

Prijetili ženama: 63-godišnjak mladoj susjedi, 48-godišnjak bivšoj supruzi

Piše Branimir Periša
17. prosinca 2020. - 09:50

U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 63-godišnjakom osumnjičenim za prijetnje 21-godišnjakinji.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičenik 6. prosinca u Šibeniku, zbog narušenih međususjedskih odnosa, prijetio oštećenoj, što je kod nje izazvalo strah i bojazan za osobnu sigurnost.

Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetniku u Šibeniku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

U istoj policijskoj postaji dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakom osumnjičenim za prijetnje 39-godišnjoj bivšoj supruzi.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičenik 14. prosinca u Šibeniku, zbog narušenih odnosa, prijetio oštećenoj, što je kod nje izazvalo strah i bojazan za osobnu sigurnost.

Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetniku u Šibeniku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

U Policijskoj postaji Knin dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom osumnjičenim za oštećenje tuđe stvari.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičenik 13. listopada oko 2,40 sati u Kninu, nezadovoljan razvojem igre, u automat-klubu tvrtke iz Stobreča, udarcima razbio i oštetio dodirni zaslon na ruletu, pri čemu je napravio štetu od 5.022 kune.

Protiv osumnjičenika će biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Proteklog dana na području Policijske uprave šibensko-kninske, od značajnijih sigurnosnih događaja, prijavljena je krađa:

- u prijepodnevnim satima 15. prosinca u Vodicama, nepoznati počinitelj je iz trgovine tvrtke iz Rijeke otuđio različitu robu u vrijednosti više od tisuću kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide radi otkrivanja počinitelja i pronalaska predmeta.

19. travanj 2024 15:56