StoryEditorOCM
ŽupanijaBerlin

Ponuda šibenske rivijere na najvećem turističkom svjetskom sajmu

Piše Šibenski.hr
6. ožujka 2019. - 13:49

Danas je Berlinu otvoren najveći svjetski turistički sajam ITB, na kojemu svoju ponudu u sklopu štanda Hrvatske turističke zajednice predstavlja i Turistička zajednica Šibensko kninske županije, zajedno s TZ Grada Vodica.

ITB Berlin predstavlja vodeći svjetski sajam turističke industrije koji se ove godine održava u 53. izdanju u periodu od 6. do 10. ožujka. Na sajmu se predstavlja više od 10 000 izlagača iz 190 zemalja svijeta s 5 kontinenata, a tijekom održavanja ga posjeti više od 160.000 posjetitelja. Procjenjuje se da se tijekom sajma ugovore poslovi vrijedni preko 7 milijardi eura.

 

 

Ova najznačajnija B2B platforma je odlična prilika za susrete poslovnih partnera, obzirom na činjenicu da na njoj sudjeluju svi vodeći svjetski touroperatori i eminentne turističke kompanije. Brojne poslovne razgovore na prostoru TZŽ Šibensko - kninske rezervirali su i predstavnici naših hotelskih kuća, te će svoju ponudu postojećim i potencijalnim partnerima predstaviti hoteli Olympia, Punta, Borovnik, AmadriaPark ( Solaris ), Rivijera.

Na sajmu ITB uz našu i Hrvatsku turističku zajednicu svoju ponudu predstaviti će se još 30ak suizlagača. Vjerujemo da će sajam biti uspješan, da će naši gospodarstvenici ostvariti svoje poslovne ciljeve, te u konačnici da će biti svojevrsna uvertira u uspješnu turističku sezonu 2019.

26. travanj 2024 08:59