StoryEditorOCM
ŽupanijaPoziv iz Županije

Poduzetnici, javite se na natječaj za poticajna sredstva

Piše šibenski.hr
24. ožujka 2019. - 14:16

Šibensko-kninska županija raspisala je javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu poticajnih sredstava gospodarskim subjektima u 2019. godini. Subvencije se dodjeljuju gospodarskim subjektima za sufinanciranje troškova marketinških aktivnosti za nastupe na domaćim i inozemnim sajmovima, odnosno za zakup i opremanje izložbenog prostora, za izrade idejnog rješenja, dizajn za oblikovanje proizvoda ili usluge, izrade Internet stranice, oglašavanja i izrade promidžbenog materijala.

Županija subvencionira i stručno osposobljavanje i usavršavanje, osim troškova studija i redovnog školovanja te kupnju dugotrajne imovine za registriranu djelatnost pojedinačne nabavne vrijednosti iznad 3.500 (bez PDV-a) u obliku poslovnih softvera, te strojeva, uređaja i opreme.

Obrasci zahtjeva za dodjelu subvencije za 2019. godinu preuzimaju se u Upravnom odjelu za gospodarstvo Šibensko-kninske županije ili sa službenih Internet stranicama Šibensko-kninske županije. Na Javni poziv mogu se javiti: mikro, mala i srednja poduzeća sukladno Zakonu o poticanju malog gospodarstva ; isključivo obrti, društva s ograničenom odgovornošću, jednostavna društva s ograničenom odgovornošću i proizvodno uslužne zadruge (osim zadruga koje pretežito obavljaju ili većina zadrugara pretežito obavlja primarnu poljoprivrednu proizvodnju i ribarstvo), a koja su registrirana i djeluju na području Šibensko-kninske županije.

Javni poziv je otvoren do iskorištenja osiguranih sredstava, a najkasnije do 1. prosinca 2019. godine. Dodatne informacije mogu se dobiti na telefon: 022/460-708 ili 022/460-737.

 

 

01. svibanj 2024 15:53