StoryEditorOCM
ŽupanijaPolicijsko izvješće

Pijani 49 godišnjak vozio iz Stankovaca prema Vodicama, sletio s ceste i pretrpio teške tjelesne ozljede

Piše Branimir Periša
6. studenog 2020. - 10:04
Zagreb, 101020. Jakovlje. Toplicka cesta. Prometna nesreca osobnog automobila i motocikla prilikom koje je vozac motocikla smrtno stradao. Na fotografiji: policija radi ocevid.Goran Mehkek/Cropix

U jučerašnjoj prometnoj nesreći oko 18 sati u Gaćelezima 49-godišnji vozač osobnog automobila je zadobio teške tjelesne ozljede, zbog kojih je zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik.

Do prometne nesreće je došlo kada 49-godišnjak, u alkoholiziranom stanju, vozeći iz pravca Stankovaca u smjeru Vodica, vožnju nije prilagodio osobinama, vidljivosti i preglednosti ceste (nepregledan zavoj udesno, noć, kolnik neosvijetljen), uslijed čega gubi kontrolu nad vozilom i izlijeće van kolnika.

Protiv vozača će, zbog više počinjenih prometnih prekršaja, biti podnesen Obvezni prekršajni nalog u stjecaju, a o ovoj prometnoj nesreći će biti izviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku.

Proteklog dana na području Policijske uprave šibensko-kninske, od značajnijih sigurnosnih događaja, prijavljena je teška krađa i krađa i to:

- u jutarnjim satima 5. studenog u Šibeniku, nepoznati počinitelj je provalio u caffe-bar vlasništvo 21-godišnjaka i otuđio novac,

- u vremenu od 30. listopada do 4. studenog u Šibeniku, nepoznati počinitelj je 35-godišnjaku iz obiteljske kuće otuđio novac.

Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide radi otkrivanja počinitelja.

27. travanj 2024 07:18