StoryEditorOCM
Županijanapad na fejsu

Petrina se nakon tragedije u Šibeniku i Vodicama žestoko obrušio na šefa županijskog HDZ-a. Dujić: Neću se spuštati na njegovu razinu

Piše Leo Kovačić
1. veljače 2021. - 16:18
Stipe Petrina (lijevo) žestoko se obrušio na prvog čovjeka HDZ-a u Šibensko-kninskoj županiji Nediljka Dujića (desno)Cropix

'Dujiću, ti si najobičniji  lažov (uobičajeno)', otvoreno je to poručio načelnik Primoštena Stipe Petrina prvom čovjeku šibensko-kninskog  HDZ-a Nediljku Dujiću, i to nakon što je govorio o stravičnom pokolju u Šibeniku i Vodicama te stečajnoj upraviteljici Radojki Danek. Petrina se u svojoj objavi koja je javna na Favebooku prilično oštro obrušio i na HDZ.

'Do ovoga je dovelo Dujiću to što se svi vi iz HDZ osjećate totalno zaštićeni. Štite vas korumpirani suci  korumpirano ODO Šibenik i ŽDO Šibenik , korumpiranog dijela  Policijske uprave šibensko -kninske. Udruženi ste u institucionalnu mafiju.

Taj model moj lažljivi  Dujiću očito je nekima dosadio. Najprije Boris Luketa (za koga znam da mu novac doslovno nije predstavljao nešto zašto bi učini oto što je učinio), onda Filip Zavadlav i na kraju  Branko Koloper.

Ne vidim baš Dujiću da su ti ljudi ikada pripadali krim miljeu. Suprotno Dujiću, suprotno!  Međutim znam da su žrtve itekako (barem u Šibeniku ) pripadale HDZ-u.

Dulići sjeti se bombe ispred županije 2009., sjeti se čupanja sa sjednice Županijske skupštine uz pomoć zaštitara, sjeti se da si dan danas lažni predsjednik Županijske skupštine. 

To si samo zahvaljujući jednakom kao što si i ti Dujiću, Lovri Kuščeviću, kojemu je kao i tebi 20 većina od 42. 

Sjeti se da zadnje dvije Županijske skupštine koje se nelegalno održavaju samo iz razloga da javnost ne čuje najnovije podatke o aferi 'Sef' i aferi kako se poljoprivredno zemljište u vlasništvu Hrvatskih šuma, koje je 'otkupio' od privatnika, prenamjenilo u građevinsko.

Eto Dujiću, aj molim te ospori išta od napisanog ovako javno, neka svi vide!', stoji u Petrininoj objavi na Facebooku.

Za komentar Petrininog istupa zamolili smo prozvanog Dujića, koji je odmah na početku razgovora istaknuo kako se zbog pijeteta prema žrtvama ne želi spuštati na njegov nivo.

- Što suvislo reći na ovo što je on objavio... Ovako nisko ići, barbarski, bez iti jednog argumenta u trenucima velike tragedije je ispod svake razine. Stvarno me zaprepastilo kao čovjeka. Uistinu ne želim skupljati političke poene na ovakav način i polemizirati s njim.Bez obzira na moguće napade, ne želim se spuštat na taj nivo - kazao nam je prvi čovjek šibensko-kninskog HDZ-a Nediljko Dujić.

03. lipanj 2023 03:10