StoryEditorOCM
ŽupanijaPUKLA LJUBAV

Petrina pozvao Jelića da ponudi ostavku: On je manipulator, idemo na nove izbore pa da vidimo kom’ obojci, kom’ opanci!

Piše Šibenski.hr
24. studenog 2021. - 15:12

Stipe Petrina, načelnik Primoštena i aktualni predsjednik Županijske skupštine, gostujući danas na Radio Ritmu pozvao je župana Marka Jelića da da ostavku te da na nove izbore za župana izađe bez potpore njegove  Nezavisne liste.

– Ako mi netko tko ima ambicije voditi 100 tisuća ljudi, a to je župan, ne ispoštuje ono što dogovorim s njim, onda ja reagiram na jedini mogući način da to objavim javno i odbijem ono što nije usuglašeno među partnerima – poručio je Petrina aludirajući na dogovor oko izrade prijedloga rebalansa županijskog proračuna, zbog čega Petrinini koalicijski partneri jučer na sjednici ŽS nisu glasovali za županov prijedlog.

Petrina je, između ostalog, kazao da župan Jelić u ovih šest mjeseci koliko je na poziciji župana nije učinio ništa konkretno.

- Gospodine Jeliću, dajte ostavku pa idemo na nove izbore, da vidimo kom’ obojci, kom’ opanci – kazao je Petrina, tvrdeći da je župan manipulator koji 'svaki put pilu okrene naopako' te da ili ne želi ili ne zna raditi.

Petrinina donedavna desna ruka u Općini Primošten, a odnedavna dožupanica Iris Ukić Kotarac, nije bila Jelićev izbor za to mjesto, rekao je Petrina.

- Bila je cijena koju je morao platiti – poručio je primoštenski načelnik.

27. travanj 2024 01:28