StoryEditorOCM
Županijaudar na župana

Petrina nakon teksta na našem portalu žestoko napao Jelića: ‘Nova svinja zasjela na staro korito...‘

Piše Šibenski.hr
4. siječnja 2022. - 14:40

Stipe Petrina žestoko je napao župana Marka Jelića, optuživši ga da štiti kriminal. Petrina je reagirao nakon teksta o sudbini Zlatke Kundid, službenice Šibensko-kninske županije koja je prijavila mobing na poslu i sada joj prijeti otkaz, a koji je objavljen na našem portalu i Šibenskom listu.

Primoštenski načelnik i jedan od koalicijskih partnera Jeliću u županiji u objavi na Facebooku nije štedio riječi, a njegovu poruku prenosimo u cijelosti:

"Prva greška gospođe je što OPRAVDANO ukazuje na KRIMINAL U Županiji .

Druga greška gospođe što župan MARKO JELIĆ ŠTITI KRIMINAL U ŽUPANIJI svim snagama nastojeći zadržati sve KRIMINALNE STRUKTURE te na svaki način podržavajući KRIMINAL U ŽUPANIJI .

Narodski i bez uvijanja rečeno : NOVA SVINJA ZASJELA NA STARO KORITO i ne želi NIŠTA MIJENJATI .

Kaže župan Marko Jelić da ne "želi kršiti zakon " . hahahahahah a što je do sada ovih 200 dana radio već KONSTANTNO KRŠIO ZAKON ne radeći NIŠTA d a se stanje promjeni na bolje .

Okružio se Marko Jelić župan sa najvećim OLOŠEM ,misleći d a će to zauvijek ostati . Ako se ne zaštite ZVIŽDAČI a gospođa Zlatka to jeste ,loše nam se piše . Vidimo da Marko Jelić župan čini sve d a se riješi onih koji ukazuju na KRIMINAL . BJEDNO ! SVOJSTVENO DOTIČNOM !", napisao je Petrina.

Reakciju župana Marka Jelića čekamo, dok cijelu priču o Zlatki Kundid koja je bila povod za novi napad Petrine na župana možete pročitati OVDJE.

26. travanj 2024 06:50