StoryEditorOCM
ŽupanijaPolicijsko izvješće

Muškarac u Šibeniku oteo taksi: napao vozača i lakše ga ozlijedio, pa se odvezao u pravcu Brodarice

Piše Šibenski hr.
9. veljače 2021. - 09:53

U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom osumnjičenim za nasilničko ponašanje na štetu 43-godišnjaka i neovlaštenu uporabu tuđe pokretne stvari splitske tvrtke.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičeni 8. veljače oko 00,45 sati u Šibeniku, iz neutvrđenih razloga, u taxi vozilu prvo pokidao zaštitu između vozača i putnika, a nakon upozorenja je tjelesno napao oštećenog vozača.

Nakon što je oštećeni zaustavio vozilo osumnjičeni je nastavio s napadom na njega, pri čemu je oštećeni zadobio lakše tjelesne ozljede, nakon čega je osumnjičeni sjeo na mjesto vozača i odvezao se u pravcu Brodarice.

Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

Proteklog dana na području Policijske uprave šibensko-kninske, od značajnijih sigurnosnih događaja, prijavljene su dvije teške krađe:

- u razdoblju od 20. siječnja do 8. veljače u Kninu, nepoznati počinitelj je 38-godišnjakinji otuđio dijelove automobila. Materijalna šteta je procijenjena na nekoliko tisuća kuna,

- u razdoblju od 30. siječnja do 8. veljače u Šibeniku, nepoznati počinitelj je na štetu javne ustanove provalio u skladišni objekt te oštetio više komada različitog inventara. Materijalna šteta je procijenjena na nekoliko desetaka tisuća kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide radi otkrivanja počinitelja.

18. travanj 2024 08:42