StoryEditorOCM
Županijaobjavljeni detalji

Kreće masovnije cijepljenje diljem županije: evo gdje su i kada organizirani punktovi u Drnišu, Kninu, Tisnom, Vodicama i Primoštenu

Piše Šibenski.hr
11. svibnja 2021. - 16:08

Tijekom ovoga tjedna diljem Šibensko kninske županije bit će organizirani punktovi za cijepljenje protiv koronavirusa. Građani će se cijepiti sa sve četiri vrste cjepiva, poručili su iz Zavoda za javno zdravstvo Šibensko-kninske županije, a objavljeni su i detalji:

- U Drnišu u prostorijama Doma zdravlja Drniš punktovi su organizirani 13. i 14. svibnja; cijepit će se osobe po pozivu liječnika obiteljske medicine; cjepitelji su mobilni timovi Doma zdravlja Drniš.

- U Kninu u prostorijama Doma zdravlja Knin punktovi su organizirani 12., 13. i 14. svibnja; cijepit će se osobe po pozivu liječnika obiteljske medicine; cjepitelji su mobilni timovi Doma zdravlja Knin.

- U Sportskoj dvorani Baldekin u Šibeniku 12., 13. i 14. svibnja od 8,30 do 12,30 sati i od 14,30 do 16,30 sati cijepit će se osobe po pozivu liječnika obiteljske medicine; cjepitelji su mobilni timovi Doma zdravlja Šibenik.

- U Tisnom u prostorijama DZ, Istočne Gomilice 2, 12., 13. i 14. svibnja 2021. cijepit će se  po pozivu osobe zaposlene u turizmu i ugostiteljstvu s područja općina Tisno, Murter-Kornati i Pirovac; cjepitelji su mobilni timovi Zavoda za hitnu medicinu.

- U Vodicama u prostorijama Zavoda za hitnu medicinu, cijepit će se po pozivu osobe zaposlene u turizmu i ugostiteljstvu s područja Grada Vodica i Općine Tribunj; cjepitelji su mobilni timovi Zavoda za hitnu medicinu.

- U Primoštenu u prostorijama ZHM-a, Kamenar 2e, cijepit će se  po pozivu osobe zaposlene u turizmu i ugostiteljstvu s područja općina Primošten i Rogoznica; cjepitelji su mobilni timovi Zavoda za hitnu medicinu.

- Ujedno 12. svibnja od 8,30 do 12,30 sati cijepit će se po pozivu osobe zaposlene u turizmu i u ugostiteljstvu, cjepitelji su mobilni timovi Zavoda za javno zdravstvo ŠKŽ i Opće bolnice ŠKŽ.

23. travanj 2024 11:53