StoryEditorOCM
ŽupanijaSve ih je više

Od danas na online nastavu prelaze i Katolička škola u Šibeniku te OŠ Vodice

Piše Šibenski.hr
13. prosinca 2020. - 19:37

Očito je bilo samo pitanje vremena kada će, nakon OŠ Vidici i druge osnovne škole u Šibensko-kninskoj županiji morati početi s online nastavom. Od danas, 14. prosinca zatvaraju se tako Katolička osnovna škola te OŠ Vodice i prelaze na online nastavu, a obavijest o tomu ravanteljice tih škola svojim su đacima i njihovim roditeljima objavile na službenim stranicama škole.

-Zbog pogoršanja epidemiološke situacije, uz prethodne suglasnosti Šibenske biskupije kao osnivača škole te Stožera civilne zaštite Šibensko-kninske županije, donijela sam odluku o prelasku rada škole na model C - izvođenje nastave na daljinu od 14. do 23. proisnca. Ova je odluka donesena u skladu s Modelima i preporukama za rad u uvjetima povezanim s bolesti COVID-19 koje je donijelo Ministarstvo znanosti i obrazovanja i Uputama za sprečavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 vezano za rad predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola u školskoj godini 2020./2021 - navela je ravnateljica časna sestra Mandica Starčević.

Također, zbog pogoršanja epidemiološke situacije u Vodicama i Tribunju i vodička osnovna škola prelazi na model C - nastavu na daljinu. Detalje o tomu v. d. ravanteljica škole u Vodicama Ivana Mikulandra objavila je također na web stranicama škole gdje će učenici doznati i raspored sati i raspored zvona, koliko će trajati sat te napomenu kako će se nastava za sve učenike odvijati u jutarnjoj smjeni.

25. travanj 2024 21:12