StoryEditorOCM
ŽupanijaVodice

Od obale do Okita: tjedan za ljubitelje glazbe, kazališta, sporta i dobre hrane: nastupa i Darko Rundek u pratnji jazz orkestra HRT-a

Piše Branimir Periša
1. rujna 2024. - 16:23

Sljedeći tjedan Vodice postaju središte bogatog kulturno-zabavnog programa koji će privući ljubitelje glazbe, kazališta, sporta i dobre hrane.

Od glazbenih spektakla i vođenih tura do kazališnih predstava i ribarskih večeri, Vodice nude za svakoga ponešto. Donosimo vam kronološki pregled događanja koja vas očekuju.

Vodice će 3. rujna, u utorak, otvoriti tjedan s vrhunskim glazbenim doživljajem na Obali Vladimira Nazora, gdje će se od 20:30 sati održati koncert Big Banda Vodice, Goostyja Sokicha i Promaya benda. Prva večer ovog dvodnevnog glazbenog spektakla obećava zarazne ritmove i odličnu atmosferu.

Sljedeći dan, 4. rujna, s početkom u 21:00 sat, na istom mjestu nastupit će legendarni Darko Rundek zajedno s Jazz orkestrom HRT-a pod vodstvom Mirona Hausera. Rundek, poznat po hitovima kao što su "Šejn", "Ena", "Apokalipso" i mnogim drugim, obećava nezaboravnu večer uz raskošne aranžmane za big band formaciju, uz suradnju s Majom Rivić i Igorom Pavlicom.- objavljuje portal Info Vodice. Pročitajte cijeli TEKST.

14. rujan 2024 12:01