StoryEditorOCM
Županijaneugodno iznenađen

O uhićenju direktora Miljkovića oglasio se i šibenski gradonačelnik: ‘Radnici poduzeća ukazivali su na probleme...‘

Piše šibenski.hr
4. rujna 2023. - 14:14

Županijski HDZ reagirao je priopćenjem za javnost na pritvaranje direktora ‘Cesta Šibenik‘ te sedam kaznenih prijava podignutih protiv njega i još dvoje zaposlenika. Evo što stoji u priopćenju koje potpisuje predsjednik Željko Burić:

Neugodno smo iznenađeni informacijama koje jutros prenose mediji, a odnose se na sumnjičenje direktora šibenskog trgovačkog društva za kaznena djela gospodarskog kriminala i korupcije. Radnici poduzeća čiji je osnivač Šibensko- kninska županija u ranijem su razdoblju štrajkom iskazivali nezadovoljstvo te ukazivali na probleme koje tvrtka ima. Na žalost, nisu se riješili u prikladnom vremenu što je ukazivalo na nesposobnost Uprave, pa i onih koji definiraju Upravu, odnosno Osnivača.

Današnje informacije korak su dalje i vjerujem da svakog našeg sugrađanina ostavljaju bez teksta. Ne samo da su radnici marginalizirani, već se ta ista Uprava, možda ogriješila i o Zakon, u svrhu ostvarenja vlastitog dobitka.

Službena tijela donijet će svoj sud, no u ovom trenutku dužni smo ukazati  da su radnje koje se odvijaju pod patronatom političke opcije koja vodi Šibensko- kninsku županiju nemoralne i nedopustive.

04. svibanj 2024 06:11