StoryEditorOCM
ŽupanijaPrimošten grad plaža

Nudistička plaža ispod Marine lučice postaje šljunčana s visoko kvalitetnim sadržajima

Piše Vedrana Stočić
10. siječnja 2017. - 13:53

Hotelska kuća "Primošten“ d. d.  predlaže općinskoj vlasti uređenje plaže ispred devstiranog i porušenog hotela Marina lučica. I to ne bilo kakvu plažu! Prema njihovom mišljenju plaža mora biti visoke kvalitete, šljunčana s odgovarajućim kvalitetnim sadržajima  i uslugama. Općina bi tebala osigurati kompletnu infrastrukturu, a oni bi na plažu postavili 100 komada suncobrana i 200 ležaljki koji bi uredno naplaćivali i još otvorili bar s terasom i fast food s terasom.

U dopisu ističu da su prednosti projkta zapošljavanje šest domaćih ljudi, općinski prihod od koncesije, a projekt se uklapa u  i primoštensku marketinšku strategiju "Grad plaža“. Zaključuju još jedna veličanstvena plaža s vrhunskom uslugom Primošten bi učinila još atraktivnijim za turiste.

Poznavatelji primoštenskih prilika i nesretene privatizacije nakadašnjeg hotelskog diva zatečeni su s dozom cinizma mađarskih vlasnika "Primoštena“ d. d. koji bez imalo stida govore o veličanstvenoj plaži u podnožju hotela po kojem gmižu štakori i zmije, i gdje se okupljaju narkomani. 

Hotel Marina lučica  s preko 700 ležaja nekada je bio hrvatski biser nudističkog turizma. Međutim, zajedno s prvim primoštenskom hotelom "Raduča“ postao je tek ruševina u koju ni nakon 15 godini mađarski vlasnici nisu uložili niti lipu. 

 
 
               
 

26. travanj 2024 04:27