StoryEditorOCM
Županijaradi se punom parom

Nova parkirna mjesta, rasvjeta, zelenilo...evo kako će izgledati centar Vodica nakon dovršetka projekta na koji se dugo čekalo

Piše Šibenski.hr
24. veljače 2024. - 17:13

Radovi na uređenju platoa ispred trgovine Djelo smještene na Trgu Kneza Branimira započeli su u listopadu prošle godine i završeni su u roku. Cilj ovih radova bio je omogućiti prostor za parkiranje motora, osigurati nesmetan prolaz za dostavne kamione trgovine kako ne bi ometali promet, te dodatno uljepšati prostor sadnjom stabala postavljanjem nove rasvjete. U sklopu radova izgrađen je i nogostup s jedne i s druge strane ulice Brunac koja vodi do Trga Kneza Branimira, piše InfoVodice.

Nedavno su započeli i radovi na drugom dijelu rekonstrukcije Trga Kneza Branimira, na dijelu nasuprot trgovine Djelo. Projekt je povjeren Obrtu „Kovačević gradnja“ iz Vodica, a ukupna vrijednost radova iznosi oko 60 tisuća eura plus PDV.

Prema informacijama iz Grada, planirano je izravnavanje terena na razinu prometnice, izgradnja nogostupa uređenje 11 parkirnih mjesta za automobile, pet parkirnih mjesta za motocikle, sadnja četiri stabla i postavljanje nove rasvjete.

Cijeli tekst pročitajte ovdje.

 

28. travanj 2024 12:58