StoryEditor
ŽupanijaPosebno događanje u Kninu

Nemate ideja za Valentinovo? Evo jedne, ali za subotu: Parovi, jeste li za romantični izlet na Krčić?

Piše S.D.
13. veljače 2020. - 10:36
Topoljanski buk ispod kojeg izvire Krka, poznatiji kao Krčić Ante Baranić / Hanza mediailustracija/Ante Baranić/Cropix

Ostali ste bez inspiracije uoči Valentinova? Ne da vam se opet kupovati iste čokolade i cvijeće?

A niste baš ni pri “pogonskom gorivu”, tj. nemate novca za neki skupocjeni restoran ili izlet koji probija mjesečni budžet? Evo zanimljive alternative, kojom biste mogli iznenaditi i oduševiti svoju bolju polovicu, neovisno o spolu...

 

Grad Knin, Turistička zajednica grada Knina i Foto klub Knin, u sklopu mjeseca ljubavi, u subotu, 15. veljače, zajednički organiziraju “Valentinovo na Krčiću”. Pozivaju sve zainteresirane da se priključe i uživaju u posebnom događanju, koje ima i humanitarni karakter.

 

U prvom dijelu programa, od 14 do 16 sati, profesionalni fotografi će sve zainteresirane parove i grupe fotografirati uz sam Krčić. I to besplatno... Drugi dio počinje od 19 sati...

 

- Pozivamo sve prijatelje, romantične parove, obitelji, rođake, dobre kolege i kolegice pa i vlasnike kućnih ljubimaca da nam se pridruže i obilježe svoje ljubavi pred kamerama profesionalnih fotografa uz bajkoviti Krčić! – poručuju organizatori.

 

Kako bi sve teklo kao po loju, organizatori mole zainteresirane da se prijave za fotografiranje i najave broj osoba na jedan od sljedećih načina: porukom na službenim Facebook i Instagram stranicama Turističke zajednice grada Knina – Knin Tourist Board, e-mailom na info@tz-knin.hr, pozivom na 022/664–822 ili dolaskom u ured TZG Knina, u Tuđmanovoj 24.

 

Sve fotografije, bit će stavljene na javno glasanje na službenoj Facebook stranici Turističke zajednice Knina – Knin Tourist Board.

#VALENTINOVO, KRčIć, KNIN

Izdvojeno