StoryEditorOCM
Županijadajte i vi svoj glas

Nakon objave valjanih lista, ‘resetirali‘ smo i anketu: sve je spremno za stvarnu simulaciju lokalnih izbora i u vašoj sredini

Piše Šibenski.hr
3. svibnja 2021. - 19:14

Županijska, gradska i općinska izborna povjerenstva objavila su valjane kandidacijske liste i kandidature za regionalne i lokalne čelnike u sve četiri dalmatinske županije. 

Na interkativnoj karti portala https://slobodnadalmacija.hr/izbori-2021 od sada možete glasati za vaše kandidate, pogledati kakvi su rezultati u vašem gradu i općini bili na posljednjim lokalnim izborima te pročitati najnovije članke koji se tiču nadolazećih izbora u vašem mjestu stanovanja. 

Iako su neke ankete za gradonačelnike i načelnike te za župane već bile objavljene na našem portalu, a neki kandidati su naknadno dodavani, tijekom današnjeg dana, nakon objave službenih lista i kandidatura, sve ankete "resetirali" i vratili na početak kako bi predizborna utrka bila ravnopravna za sve sudionike izbora. To je i odgovor svima koji su nas tijekom dana kontaktirali s pitanjem: "Gdje je nestala anketa?". Naravno, neki su već imali i maštovite teorije "objašnjenja", naravno, s urotničkim predznakom. No, pustimo šale i bujnu maštu. Izbori su egzaktna stvar.

Na kraju, napomenimo da su imena kandidata navedena onim redoslijedom kojim će se naći na biračkim listićima.

23. travanj 2024 11:32