StoryEditorOCM
ŽupanijaOpćina Tisno

Načelnik Kristijan Jareb dodijelio jednokratne novčane potpore tek vjenčanim parovima i novim malim članovima zajednice

Piše šibenski.hr
29. listopada 2021. - 21:58

Načelnik općine Tisno Kristijan Jareb primio je u petak 26 parova kojima je dodijeljena potpora prema socijalnom programu Općine. Novovjenčani parovi dobili su po tisuću kuna potpore, parovi za prvu bebu 3.000 kuna, za drugu 5.000 kuna, a za treću 7.000 kuna.

Tim povodom potporu za brak dobili su Pavao i Josipa  Stegić, Mislav i Petra Kapov te Boris i Matea Klarin.

Potporu za brak i dijete dobili su Martin i Božena Obratov, Mario Grgurina i Antonija Grgurina Jurjev te Bojan i Branka Plantek, a potporu za dijete dobili su Marko i Marija Olivari, Kažimir i  Ivana Bračanov, Josip i Ana Sladić, Ivan i Anita Racetin, Ognjen i Marija Lapov, Simeon i Nirvana Pirjak, Mario i Ivana Jelovčić, Stipe Meštrov i Martina Kugli, Mirnel i Melisa Sejdinović, Toni i Lucia Perica, Živko i Ruža Vodanov, Marijan i Kristina Reškov, Simeon Matov i Ivana Klarin, Mario i Tatjana Klarin, Ante Jakovčev i Kristina Ivić Jakovčev, Kristijan i Ljerka Jareb, Mario Lovreškov i Bare Božikov, Ivan i Ružica Henjak, Mario Periš i Mateja Bečeheli te Mišo Čupić i Žana Jakobović.

Uz čestitke mladim obiteljima na vjenčanjima i novorođenoj djeci načelnik  Jareb izrazio je i dobrodošlicu novim članovima zajednice.

25. travanj 2024 03:26