StoryEditorOCM
ŽupanijaU 24 SATA

Na području Šibensko-kninske županije 26 je novih slučajeva oboljenja od COVID-19 infekcije.

Piše Zdravko Pilić
22. studenog 2020. - 10:38
Sibenik, 021020. Ispred Opce bolnice Sibenik hrvatska vojska postavila je sator Alaska s pripadajucom jedinicom za grijanje i hladjenje, u cilju pruzanja pomoci lokalnoj zajednici i institucijama civilnog drustva u borbi protiv suzbijanja epidemije koronavirusa SARS-CoV-2. Na fotografiji: Uzimanje briseva za testiranje na Covid-19.Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix

U protekla 24 sata, na području Šibensko-kninske županije 26 je nova slučaja oboljenja od COVID-19 infekcije. Oboljelo je 10 osoba koje imaju prebivalište na području Šibenika, po dvije osobe s područja Drniša i Knina te po jedna s područja općina Biskupija i Pirovac. Oboljelo je i još 7 korisnika doma za psihički bolesne odrasle osobe Mihek u Pirovcu i dvoje korisnik doma za starije i nemoćne osobe u Kninu. Također je oboljela osoba koja radi u našoj županiji, a prebivalište joj je u susjednoj.

Trenutno je 317 aktivnih slučajeva oboljenja od COVID-19 infekcije. Na odjelu infektologije šibenske bolnice liječe se 32 osobe. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji. Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno su 979 osoba.

U posljednja 24 sata uzorkovano je 70 uzoraka na SARS-CoV-2 virus.

Molimo građane da se pridržavaju svih protuepidemijskih mjera.

Sve informacije vezane uz koronavirus možete pratiti na jedinstvenoj web stranici www.koronavirus.hr

25. travanj 2024 06:27