StoryEditorOCM
ŽupanijaPreračunao se

Na brodarici 34-godišnjak prijetio njemačkom državljaninu (48) ne bi li se materijalno okoristio, no zaradio je jedino kaznenu prijavu

Piše Branimir Periša
8. travnja 2021. - 09:44
Vodice, 210221. Mladic u centru Vodica koji je satima prijetio da ce se baciti sa zgrade predao se policiji.Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix

U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom osumnjičenim za pokušaj iznude na štetu 48-godišnjeg njemačkog državljanina.
Osumnjičeni je u 5. travnja oko 17,00 sati, u dvorištu njegove obiteljske kuće na Brodarici ozbiljno prijetio oštećenom ne bi li se imovinski okoristio.
Protiv osumnjičenika policija će podnijeti kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Proteklog dana na području Policijske uprave šibensko-kninske, od značajnijih sigurnosnih događaja, izdvajamo oštećenje tuđe stvari:
U noći 25./26. ožujka na području Skradina je nepoznati počinitelj oštetio dvorišna vrata obiteljske kuće 74-godišnjaka i pričinio štetu od par stotina kuna.
Protiv nepoznatog počinitelja će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide radi njihovog otkrivanja.

Izdvajamo kako je i 7. travnja anonimni građanin dragovoljno predao oružje kojom prilikom je u sklopu akcije „Manje oružja, manje tragedija“ izuzeto i u skladište Policijske uprave šibensko-kninske pohranjeno: 11 kapisla za potezne mine, 3 kutije baruta u pakovanju od po 250 grama i 110 komada streljiva različitog kalibra.
Zahvaljujemo savjesnom građaninu te pozivamo ostale građane koji još uvijek posjeduju neregistrirano oružje, streljivo, eksplozivna i druga opasna sredstva da ih dragovoljno, bez bojazni od ikakvih prekršajnih ili kaznenih sankcija, predaju policiji, poručuju iz PU Šibensko-kninske

24. travanj 2024 04:46