StoryEditorOCM
Županijaprijevremeni izbori

Most i Domovinski pokret podržali Ivanu Lovrić za načelnicu Rogoznice: ‘Želim ravnomjeran razvoj općine, zato ću osnovati mjesne odbore‘

Piše Šibenski.hr
10. veljače 2022. - 19:15

Klub županijskih vijećnika MOSTa i Domovinskog pokreta dao je potporu Ivani Lovrić, nezavisnoj kandidatkinji za načelnicu općine Rogoznica na nedjeljnim prijevremenim izborima.

Klub vijećnika u županijskoj skupštini predvođen potpredsjednikom županijske Skupštine Brankom Dželalijom danas je dao bezrezevnu podršku Ivani kao kandidatkinji i njezinom programu za Rogoznicu .

- Svi oni planovi i projekti koji Rogoznici život znače biti će putem našem kluba vijećnika podržani i promovirani u županijskoj Skupštini – naglasio je Branko Dželalija zajedno sa Višnjom Gojanović i Marinom Paškalin .

Ivana Lovrić se zahvalila na potpori i istaknula da je okvir njezinog programa osnivanje mjesnih odbora kao nuklesa općine Rogoznica jer u općini problemi u pojedinim naseljima nisu isti.

- Ravnomjeran razvoj općine treba biti jasno izražen ne kao slovo na papiru, već i na terenu. Prometna infrastruktura je slaba i na njoj treba poraditi kao i na vodoopskrbnoj mreži i odvodnji za sva naselja. Ekologija je također u fokusu moga programa. Ono što će biti jedan od prioriteta je efikasno upravljenje komunalnim otpadom. Natalitetna politika i poticanje obrtništva i malog poduzetništva treba se ''opipljivo'' nalaziti u proračunu te ću, ako budem izabrana, u kratkom roku staviti prijedlog rebalansa – zaključila je Ivana Lovrić .

18. travanj 2024 08:20