StoryEditorOCM
ŽupanijaIdući vikend

Mjuzikl "Život za život" u Vodicama i Drnišu - priča o poljskom redovniku koji je svoj život dragovoljno predao za oca obitelji

Piše Šibenski.hr
28. travnja 2017. - 14:34

Mjuzikl „Život za život“ u izvedbi ansambla „Kolbe“ iz Zagreba gostuje slijedeći vikend u Vodicama i Drnišu. Autor mjuzikla je poznati talijanski skladatelj Daniele Ricci.

Mjuzikl je prošle godine bio nominiran za nagradu hrvatskoga glumišta u kategoriji mjuzikla za najbolju režiju koju potpisuje režiser Robert Bošković, a do sada je izvođen preko četrdeset puta diljem Hrvatske: u Dubrovniku, Šibeniku, Bjelovaru, Vinkovcima, Slavonskom Brodu… a svoju obnovljenu premijeru je imao 5. lipnja 2016 u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

Tridesetak glumaca, pjevača i plesača (uglavnom amateri) kroz prekrasne songove i dramske dijelove prikazuje život sv. Maksimilijana Kolbea, poljskog redovnika koji je dragovoljno svoj život predao za oca obitelji.

Raspored izvedbi je: u subotu 6. svibnja, u Kulturnom centru u Vodicama s početkom u 20 sati te u nedjelju 7. svibnja, u Dvorani Ivana Meštrovića u Drnišu s početkom u 17 sati. Organizatori su Pučko otvoreno učilište Vodice, Pučko otvoreno učilište Drniš i samostan sv. Frane iz Šibenika.

Ulaznice možete nabaviti na blagajnama dvorana te u župnim uredima Vodice i Drniš kao i u samostanu sv. Frane u Šibeniku.

19. travanj 2024 13:51