StoryEditorOCM
ŽupanijaDrugi krug

Ministri Kuščević i Tolušić u Tribunju: Posjetili rubarsku luku, podržali Pilipca i pozvali Tribunjce da mu u nedjelju daju svoj glas

Piše šibenski.hr
29. svibnja 2017. - 18:43


Ministar graditeljstva i prostornog uređenja Lovro Kuščević i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić, posjetili su danas Tribunj gdje su im  domaćini bili načelnik općine Damir Pilipac i predsjednik Županijskog odbora HDZ-e Šibensko-kninske županije Nediljko Dujić.

- Danas smo ovdje kako bismo obišli sve ove projekte od izuzetne važnosti za ovo mjesto. Moramo izraziti zadovoljstvo svime što je u zadnje vrijeme napravljeno u Općini Tribunj i naravno da će Vlada nastaviti podržavati sve projekte koji donose prosperitet građanima jer nam je stalo da svakog našeg i najmanjeg mjesta, sela i grada, složili su se ministri Kuščević i Tolušić prilikom razgledavanja ribarse luke  i pozvali Tribunjce da u nedjelju 4. lipnja izađu na izbore i svoj glas daju kandidatu HDZ-e Damiru Pilipcu.

- Zahvaljujem ministrima i njihovim suradnicima na posjetu, a posebno im zahvaljujem na tome što nam pružaju svesrdnu pomoć i podršku u provedbi svih naših velikih projekata koje smo u zadnjih nekoliko godina realizirali. Tribunj je općina koja u svakom smislu opravdava svoje postojanje; u zadnjih nekoliko godina u Tribunju smo izgradili kanalizacijsku mrežu, modernu veletržnica ribe, sanirali smo pomorsko dobro i lučko područje, a spremni smo vjerodostojno i odgovorno povesti Tribunj u još bolju budućnost, kazao je načelnik Općine Tribunj Damir Pilipac.









 

19. travanj 2024 03:40