StoryEditorOCM
Izbori 2021Neočekivani preokret

Mile Perkov preko noći odustao od kandidature za načelnika Tribunja. Evo kako je estradnjak objasnio svoju odluku

Piše šibenski.hr
19. veljače 2021. - 09:54

Mile Perkov je odustao od kandidature za načelnika Općine Tribunj. Ovaj bivši policijski inspektor za droge, koji je u međuvremenu ostavio značku i uhvatio se gitare objavio je tu odluku na svom Facebooku. Podsjetimo, HDZ je objavio u četvrtak da će Perkov biti njihov kandidat za načelnika Tribunja na predstojećim lokalnim izborima. Zašto je estradnjak odustao od kandidature objavio je u statusu kojeg prenosimo u cjelosti:

‘Dragi prijatelji, zahvalio bih vam se svima za iskazanu podršku prilikom objave kandidature za načelnika općine Tribunj. Smatram da je iznimna čast biti predložen od jedne državotvorne stranke – Hrvatske demokratske zajednice, s kojom je moj otac i moja obitelj, uža i šira, stvarala Lijepu našu Hrvatsku, kako u Domovinskom ratu tako i u mirnodopskim vremenima svojim radom i zalaganjem za zajednicu – s kojom su moji Tribunjci na čelu s Damirom Pilipcem udarili temelje naše općine Tribunj i u svom predanom radu od Tribunja stvorili jednu od najrazvijenijih malih općina ( sjetimo se kako je Tribunj izgledao prije dobivanja općine ) – s kojom će, uvjeren sam i nakon ovih predstojećih izbora, Tribunjci nastaviti tamo gdje su stali prije četiri godine.

U vremenima koja su pred nama znanjem, iskustvom, snagom i povezanošću sa svim državnim razinama znati Tribunj voditi u ozbiljnim vremenima koja nas čekaju sve zajedno u našoj Hrvatskoj.

Čitajući sve vaše poruke, odgovarajući na sve vaše pozive, kako vas dragih Tribunjaca tako i vas moje vjerne publike, ostao sam zatečen koliko je vas iskazalo tugu što ću ostaviti svoju glazbenu karijeru po strani i posvetiti se javnom radu.

Moram priznati da se moja odluka o kandidaturi zbog toga poljuljala. I onda kao grom iz vedra neba, jučer oko 19 sati primim jednu dugo, skoro i zaboravljenu dobru vijest za mene, a i vas vjerna publiko ( o tome u skoroj budućnosti), koja je prevagnila na stranu moje ljubavi prema glazbi i vama, tako da odustajem od kandidature za načelnika općine Tribunj.

Ovim putem se ispričavam svim članovima Hrvatske demokratske zajednice, kao i simpatizerima na ovako nagloj odluci ali zbog odgovornosti prema rokovima nemam pravo odugovlačiti sa odlukom i obavijesti. Uvjeren sam da će Hrvatska demokratska zajednica predložiti još boljeg kandidata od mene, a ja nastavljam još jače tamo gdje sam stao.’

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 14:13