StoryEditorOCM
Županijau centru pažnje

Kontroverzni načelnik Murtera u noćnom klubu rastrgao majicu: ‘Zbog njega su nam se i turisti smijali‘

Piše Šibenski.hr
11. listopada 2022. - 11:26

Načelnika Općine Murter-Kornati Toni Turčinov, čini se, ne brine činjenica da ga istražuje USKOK zbog, između ostaloga, trošenja općinskog novca u bordelu u Klagenfurtu. Tri neovisna izvora potvrdila su za Telegram da je ovaj vikend, točnije u subotu, viđen u lokalnom klubu La Playa u prilično opuštenom izdanju, prenosi Dalmatinski portal

Fotografija koju je objavio Telegram, a koju su dobili kao dokaz prikazuje Turčinova u noćnom klubu, u donjem dijelu trenirke i rastrganoj majici. 

‘Naš načelnik više nije na bolovanju i na štakama nego dapače u noćnom provodu. Snimljen je kako trga majicu sa sebe‘, javili su njihovi izvori. 

Naveli su i da je Turčinov redovan gost u tom klubu svaki vikend.

‘Dok su mještani ogorčeni time što USKOK, kako im se čini, ne poduzima ništa, načelnik se opija i ponaša sramotno. Znate li da su nam se zbog njega smijali i turisti koji su došli preko ljeta? Sramota! Nitko se ne usudi ništa reći. Navodno je čovjeku koji ga ne podupire i koji ga je kritizirao netko bacio motor u more. Užas‘, prepričao je jedan mještanin koji je želio ostati anoniman. 

Dodao je i kako je sramotno da je Općina u mandatu načelnika Turčinova s više stotina tisuća kuna financirala izgradnju parka kraj kluba La Playa, ali vrtić i dalje nije sagrađen, iako je prema najavama trebao biti otvoren još 2020. godine, zaključuje Dalmatinski portal.

16. travanj 2024 23:45