StoryEditorOCM
ŽupanijaAnđelka Tomić

Kandidatkinja Nezavisne liste mladih za gradonačelnicu Drniša: ‘Želim jak i moderan grad, Drniš sretnih ljudi‘

Piše šibenski.hr
20. travnja 2021. - 12:03

Anđelka Tomić bit će kandidatkinja Nezavisne liste mladih za gradonačelnicu Drniša, ali i nositeljica liste za Gradsko vijeće grada Drniša. Poručila je kako zajedno s perspektivnim i entuzijastičnim mladim timom želi jak i moderan Drniš, Drniš sretnih ljudi.

- Svjesna sam da mnogi bježe od politike, svjesna sam političkog trgovanja pozicijama i nepotizma i svjesna sam da to užasava birače. Prečesto sam čula da je promjena nemoguća, ali ona je itekako moguća ako se svi zajedno potrudimo i ako pružimo šansu promjeni, ali onoj promjeni iz loše u dobru politiku.“ – rekla je Anđelka Tomi i dodala:

- Drniš je bio poželjno životno okruženje, Drniš je bio gospodarski jak, imao je svoje obrtnike, svoje vrhunske sportaše, svoje intelektualce. Sve to Drniš treba i može već danas.“

Tomić je pozvala birače na promjene:

- Ako želite, a sigurno želite da Drniš bude jak i moderan grad, zasigurno će te podržati moju kandidaturu za gradonačelnicu i ukazati povjerenje mladom timu ljudi iz Nezavisne liste mladih koje ćemo predstaviti u danima ispred nas- zaključila je kandidatkinja Nezavisne liste mladih za gradonačelnicu Drniša.

19. travanj 2024 10:22