StoryEditorOCM
ŽupanijaNikola Blažević u problemima

Kandidat HDZ-a za gradonačelnika Knina skrivio prometnu nesreću službenim automobilom. To mu nije jedini veliki gaf

Piše šibenski.hr
6. svibnja 2021. - 10:26

Nikola Blažević, aktualni šibensko-kninski dožupan i kandidat HDZ-a za gradonačelnika Knina desetak dana rpije izbora nalazi se u nezavidnoj situaciji.

Naime. šibensko-kninska policija potvrdila je kako je Blažević skrivio prometnu neseću službenim automobilom 12. travnja u Biskupiji te će zbog niza prekršaja protiv njega biti podnesen Obvezni prekršajni nalog.

–  Obavještavamo da se 12. travnja oko 19.30 sati u Biskupiji dogodila prometna nesreća na način da se 54-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom Volkswagen šibenskih registarskih oznaka, nije kretao sredinom obilježene prometne trake. Tom prilikom je djelomično sišao desno izvan kolnika i prednjim dijelom automobila udario u stup nosača smjerokaznih ploča, koje su od udara oštećene. U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba već materijalna šteta na automobilu i smjerokaznim pločama. Zbog počinjenja više prekršaja u stjecaju protiv osumnjičenika će biti podnesen Obvezni prekršajni nalog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Šibeniku – kazali su iz PU šibensko-kninske.

Inače, Blaževiću to nije jedina otegotna okolnost prije izbora. Podsjetimo, on je 12. siječnja ove godine uhvaćen u teškom kršenju epidemioloških mjera.

Naime, bio je na večeri u jednom kninskom hotelu na kojoj je sudjelovalo sedam osoba iz sedam različtih kućanstava. Da stvar bude gora, Blažević je jeo i pio s jednim 49- godišnjakom koji je trebao biti u samoizolaciji.

Zbog tog incidenta Blažević je dao ostavku na mjesto načelnika županijskog Stožera civilne zaštite, ali HDZ ga je svejedno kandidirao za gradonačelnika Knina.

23. travanj 2024 20:46