StoryEditorOCM
Županijatko je procvjetao?

Jelić omalovažava Burića: ne stišavaju se komentari na izjavu šibensko-kninskog župana u popularnoj TV emisiji

Piše Ivo Mikuličin
27. travnja 2023. - 11:07

Još se ne stišavaju komentari na izjavu koju je šibensko-kninski župan dr. Marko Jelić dao u emisiji “Nedjeljom u dva”, a u kojoj je temeljna misao bila: “Gdje god smo smijenili HDZ, te sredine su procvjetale.”

“Ne znam što se zbiva u drugim sredinama, ali Šibensko-kninska županija jamačno nije procvjetala od ‘političkog zalijevanja’ Marka Jelića”, glasi prvi komentar.

“Je li Jelić na neizravan način omalovažava šibenskog gradonačelnika dr. Željka Burića, pod čijim vodstvom Krešimirov grad raste na način na koji mu se klanja cijela Hrvatska, pa i naša dijaspora!?”, javio nam se iz Los Angelesa Splićanin dr. Mirko Giaconi, ugledni kardiolog, koji je, kako je kazao, ostao “zapanjen prelijepim izgledom Šibenika”.

Bilo je, dakako, i oštrih šibenskih komentara u stilu: “Za Jelića bih glasao jedino ako bih vozio pijan kanadskim autoputom u suprotnom smjeru.”

Konačno, potpisnik ovih redaka zadržava pravo na osobni sud:

Nisam nigdje u Hrvatskoj upoznao županiju u kojoj župan ne simpatizira županijsko središte. A držim da se Marko Jelić nije pretrgnuo od ljubavi prema Šibeniku! Osobno bih bio silno sretan kad bi Jelić volio Šibenik barem 30 posto od načina na koji ja volim njegov Knin!

26. travanj 2024 06:02