StoryEditorOCM
ŽupanijaMladi i žene dobitna kombinacija

Jelena i Marinka su njihova nada: HDZ u Tisnom ženama "napada" SDP-ovca Ivana Klarina

Piše Šibenski.hr
11. travnja 2017. - 15:09

Jelena Obratov, predsjednica tišnjanskog HDZ-a bit će kandidatkinja te stranke za načelnicu Općine Tisno. Marinka Fržop, Betinka rođena na Pašmanu bit će kandidatkinja za njezinu zamjenicu.

Drugi na listi HDZ-a u Općini Tisno bit će Daniel Crvelin, na trećem mjestu Luka Jakovčev, a na četvrtom Mario Vodanov, svi odreda u ranim dvadesetim godinama.

Njihova predizborna kampanja bit će afirmativna i bazirat će se na tome da što više mladih ljudi ostane živjeti u Tisnom.
"Zato su nam i svi kandidati mladi, najstariji s liste ima 50 godina i treba baš mladima dati da donose odluke –rekla je Obratov na predstavljanju liste danas u Šibeniku.

-Podržavamo festivalski turizam, ali treba širiti ponudu, pogotovo na sportski turizam koji je odličan način za produljenje sezone, pred ili iza njezine špice. Društveni dom u Jezerima i pripadajući trg treba urediti. Ulaz u Tisno čeka uljepšavanje, a u Dubravi i Dazlini treba uložiti u vodoopskrbu i opskrbu električnom energijom. Također, planiramo uređenje lovačkog doma i tematskih puteva u tim mjestima, najavila je Jelena Obratov koja smatra i da treba napraviti dugoročni plan financiranja općine jer se sadašnji proračun u Tisnom puni prvenstveno od legalizacije i prodaje zemljišta, a to, kako je istaknula, neće trajati vječno.

26. travanj 2024 20:15