StoryEditorOCM
ŽupanijaTragedija na vodičkoj obilaznici

Jedna je osoba poginula, a pet ih je ozlijeđeno u sudaru dvaju mercedesa zagrebačkih i zadarskih registracijskih oznaka

4. kolovoza 2017. - 22:57

19. 50 sati: U teškoj prometnoj nesreći koja se oko 18. 30 sati dogodila na vodičkoj obilaznici jedna je osoba poginula na mjestu nesreće, dok je petero ozlijeđeno, doznaje se od glasnogovornice PU šibensko-kninske Marice Kosor.

-Jedan je osoba smrtno stradala na mjestu nesreće u kojoj su sudjelovala dva osobna vozila marke Mercedes zagrebačkih i zadarskih registracijskih oznaka. Ozlijeđeno je pet osoba i njima je pružena liječnička pomoć. Promet se odvija obilazno kroz Vodice - kazala je Kosor.


18. 35 sati: Nova prometna nesreća dogodila se danas oko 18. 30 sati na vodičkoj zaobilaznici. U prometnoj nesreći sudjelovala su dva vozila, a ozlijeđeno je šest osoba.

Promet se odvija obilazno kroz Vodice, javili su iz Operativno komunikacijskog centra šibenske policije.

U Županijskom centru 112 doznaje se kako su u pomoć ozlijeđenim pristigle četiri ekipe Hitne pomoći te se unesrećene prevozi u bolnicu, a na teren je izišlo i pet vatrogasnih ekipa.

Policija obavlja očevid, pa okolnosti nesreće za sada nisu poznati. No i prema ovim šturim informacijama jasno je kako je riječ o teškoj prometnoj nesreći.
 

01. svibanj 2024 01:46