StoryEditorOCM
ŽupanijaTraži se Šupin nasljednik

Ivan Rajić dobio konkurenciju: Karlo Klarin objavio kandidaturu za predsjednika šibensko-kninskog SDP-a

Piše Sibenski.hr
30. listopada 2021. - 18:08

Karlo Klarin objavio je na facebooku kandidaturu za predsjednika šibensko-kninskog SDP-a. Prenosimo je u cijelosti:

'Dragi moji, došlo je vrijeme za još jedan iskorak u mom životu. Nakon mandata u kojem sam bio potpredsjednik Joško Šupe, na predstojećim unutarstranačkim izborima kandidirat ću se za predsjednika Županijske organizacije SDP-a. Nije ovo vrijeme u kojem je socijaldemokracija previše cijenjena, ali ja u nju vjerujem, vjerujem u poštene ljude oko sebe i vjerujem da sad, kada nismo samo konstruktivna oporba, već kotačić vlasti u našoj županiji, možemo snažnije iskoristiti naše potencijale, privući mlađu populaciju i nastaviti smjerom solidarnosti, jednakosti i uključivosti te modernih politika koje smo svi zajedno promovirali cijelo ovo vrijeme.

Dolazim iz lokalne organizacije Tisno gdje je SDP na vlasti već 12 godina i svi smo svjedoci promjeni kvalitete života na bolje. Želim preslikati model Tisnog na županiju, što smo dijelom i napravili u proteklom mandatu. Od Tisnog smo napravili modernu turističku, ali i gospodarsku oazu u županiji. To možemo napraviti i sa županijom. Trenutno sam općinski vijećnik u trećem mandatu, a paralelno sam i vijećnik Županijske skupštine Šibensko-kninske županije skupa s Joškom i Ivana Vučenović te član Glavnog odbora SDP-a.

Premda je stranačka boja crvena, težit ću razvoju zelene tehnologije, promicanju održivog razvoja i eko turizma, a briga za socijalno osjetljive skupine je uvijek bila među mojim primarnim ciljevima. Kako sam proteklih 15 godina u školstvu, to će i dalje ostati u fokusu mog javnog djelovanja.

Vidimo se 27. studenog.

25. travanj 2024 17:09